Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  |  T. 936 854 434

Segueix-nos

FacebookTwitter

FAQ

logotipo

Un compromís amb les persones
i una aposta pel medi ambient

A Solidança treballem per a la inserció sociolaboral de persones en risc
d'exclusió  social,a través d'activitats vinculades a la gestió integral dels residus.

Acció social

En la línia de la missió de l'entitat, Solidança promou la inclusió sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social a través d'activitats relacionades amb la gestió de residus, fet que, transversalment afavoreix la sensibilització de l'entorn, en primer lloc envers les persones amb dificultats per trobar feina i en segon lloc, envers el medi ambient (reduir, reutilitzar i reciclar) i per tant, la millora de la sostenibilitat social i ambiental.

Des de Solidança creiem que la inclusió social passa per tenir feina i per això hi apostem. I el punt de partida d'aquesta aposta és la potenciació de les formacions en competències bàsiques i en competències professionalitzadores amb un fil conductor d'ambdues, la potenciació de les competències transversals, avui dia més definitòries si cal que temps enrere en les seleccions de personal a les empreses.

foto grup

ACTUALITAT

Vols estar informat de les nostres novetats?

Entra al bloc o segueix-nos al Facebook.

wordpress-solidanca facebook-solidanca

banner Contenidors

DOCUMENTACIÓ

Accediu a la documentació de SOLIDANÇA (Plans estratègics, Plans de prevenció, Declaració ambiental, Butlletí Salipebre,...)

bt documentacio

 

logos-top-left logos-right-top
obra-social incorpora
coop57 fons-catala
SOC Generalitat

Ministeri

UE Garantia Juvenil

unnamed 5