Serveis

Ets un ajuntament?

Gestió d'altres residus

Solidança ofereix diversos serveis de gestió de residus per als ajuntaments:

Servei de recollida de voluminosos

Oferim un servei professional de recollida porta a porta de mobles i voluminosos.

El model de Solidança fomenta la reducció dels residus i crea llocs de treballs destinats a persones en risc d’exclusió social generant, així, una activitat basada en l’economia circular.

Els mobles i voluminosos recollits per Solidança tenen un índex de reutilització del 50% perquè els que estan en bon estat són venuts com a articles de segona mà a preus molt econòmics, allargant així la seva vida útil.


Destrucció de documents

Oferim un servei professional de recollida i destrucció de documents confidencials en format paper d’acord amb la NORMA DIN 32757-1, per donar resposta a les obligacions de LOPD vigent.

Pel que fa als equips informàtics, oferim destrucció i desmagnetització de de disc durs, així com destrucció d'elements electrònics.

Olis domèstics

Oferim servei de recollida, transport i gestió d'olis vegetals per al seu posterior reciclatge i transformació en biodièsel.

Aquest servei es realitza fonamentalment a escoles i punts de recollida municipals.

A més, oferim la possibilitat de realitzar campanyes de sensibilització i educació ambiental amb l’objectiu d’informar sobre la importància de la recuperació dels olis domèstics com a residu especial i les seves possibilitats de reciclatge.


Recollida de piles, tòners, fluorescents, paper i cartró

Oferim un servei professional de recollida de residus especials (fluorescents, torners, equips informàtics i mòbils) i un cop seleccionats a la nostra planta de Sant Just Desvern, són transportats a gestors autoritzats. També oferim la recollida de paper i cartró a oficines.

Per sol·licitar més informació, contacteu amb nosaltres: