Oferta de feina: Operària de Triatge-Tallador/a Tèxtil. Suma’t a l’equip de Solidança!

Solidança entitat que es dedica a la inserció sociolaboral a través de la realització d’activitats vinculades a la gestió de residus, requereix una posició Operària de Triatge-Tallador/a Tèxtil TEMPORAL per incorporar-se a la planta de Preparació per a la Reutilització de residu tèxtil de Solidança/Roba Amiga.

Vols formar part de la família Solidança? 

Solidança és una Fundació de caire social compromesa amb el medi ambient i l’economia social, que busca maneres innovadores que permetin aportar noves propostes de integració sociolaboral per col·lectius en risc d’exclusió i oferir serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i l’economia circular.

Quines seran les teves funcions i tasques?

El/la peó de tria/tallador/a s’encarrega de les tasques auxiliar i de suport dels processos de manipulació de les peces de roba i tèxtils de 2onea mà en general. Distingir roba segons categoria: botiga, reciclatge, etc.; separar roba per fraccions: llana, tipus de cotó, lli, etc.; preparar el residu tèxtil per trituració: treure cremalleres, botons, etc. Normalment, desenvolupa la seva activitat de forma manual i fent us de les eines de manipulació/ tall i tecnològiques corresponents. Treballa sempre sota la supervisió del/la encarregat/da de producció. Durant l’horari productiu realitza la seva feina dempeus. Coordinació amb magatzem per sol·licitar abastiment a línies; retirada i buidatge de roba. Organització de la seva zona de treball.

FORMACIÓ REQUERIDA: Estudis bàsics (primària, coneixements lectoescriptura i càlcul)

COMPETÈNCIES:

  • Destresa manual (velocitat constant) i treballadora dinàmica i activa.

EXPERIÈNCIA:

-Experiència com a operaria fàbrica/manipulació mínim 1 any, no tenir problemes d’esquena, no al·lèrgica a pols i humitat.

-Valorable: formació en traçabilitat de residus; experiència com a operaria industrial; formació en economia circular; sensibilització ambiental.

REQUISITS:

La oferta s’acull a la subvenció per entitats sense ànim de lucre dintre del marc del programa Treball i Formació 2021-ESAL.

Imprescindibles, els col·lectius destinataris d’aquesta oferta son DONA, Dones que es trobin en una de les situacions següents:

  • Dones víctimes de violència masclista, en situació d’atur inscrites al Servei Public d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • Dones en situació d’atur inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO). Es prioritzarà la participació en el programa de dones monomarentals, dones amb responsabilitats familiars i dones en situació de discriminació per lloc de procedència, ètnia o religió.

TIPUS DE CONTRACTE: Temporal 4 MESOS.
DATA INICI:  INCORPORACIÓ INMEDIATA Fins el 14/02/2023
HORARI: 40h setmanals, distribuïdes de dll a dv 7:00-15h.
UBICACIÓ DEL CENTRE DE TREBALL: Sant Just Desvern
SOU: 1166.70€ bruts mensuals (x 12 pagues).

Si estàs  interessat/a en participar en el procés de selecció, envia el teu CV al següent correu-e:   silvia.caroz@solidanca.cat . Assumpte: “OE72 OPERÀRIA DE TRIATGE- TALLADORA TÈXTIL” .