Oferta de treball: Busquem Tècnic/a de Projectes de Medi Ambient. Suma’t a l’equip de Solidança!

T’agradaria formar part de la família Solidança?

Solidança és una Fundació de caire social compromesa amb el medi ambient i l’economia social, que busca maneres innovadores que permetin aportar noves propostes d’integració sociolaboral per col·lectius en risc d’exclusió i oferir serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i l’economia circular.

Amb aquest objectiu cerquem un/a tècnic/a de medi ambient i projectes per realitzar la gestió documental i la redacció de propostes dels projectes de l’àrea, i execució tècnica dels projectes en curs, també donarà suport tècnic a la resta d’àmbits de l’àrea (educació i comunicació ambiental, contractes de recollida, gestió i prevenció de residus/deixalleries, Viladecans Repara…). Donat que els projectes ambientals estan agafant una dimensió molt digital també, es requereixen habilitats i coneixements en aquest sentit per tal de donar impuls i implementar projectes d’economia circular i innovació amb alt contingut en TIC.

FORMACIÓ: Grau / llicenciatura ciències ambientals o vinculades al sector.

FUNCIONS I TASQUES:
Tasques medi ambient i educació ambiental
 Gestió tècnica de projectes, subvencions, licitacions, redacció de propostes i gestió documental.
 Seguiment de l’execució de projectes i subvencions: justificacions, coordinació amb diverses àrees per al desenvolupament de les propostes i també execució directa de projectes de l’àrea de medi ambient.
 Desenvolupament directe de projectes d’economia circular i innovació amb alt contingut en TIC, caldrà tenir competències en aquest sentit.
 Suport en general a diverses tasques de l’àrea de medi ambient i la gestió de residus, deixalleries, Viladecans Repara, prevenció de residus, educació i comunicació ambiental, coordinació de campanyes.
 Elaboració d’informes, materials didàctics i de difusió de l’àrea, presentacions, etc.
 Representació dels projectes i l’entitat en fires, xerrades, fòrums, etc.

Tasques comunicació
 Suport en actualització de notícies a les xarxes socials relacionades amb medi ambient i durant els actes/activitats/etc…
 Redacció de notícies bloc, Fbk, twitter, IG, relacionades amb medi ambient
 Col·laboració amb l’àrea de comunicació en el disseny de campanyes de comunicació ambiental i difusió dels projectes al web, xarxes socials, etc..

REQUISITS:
 Imprescindible domini de la llengua catalana
 Formació/experiència en temes de medi ambient/residus i de comunicació/ xarxes
 Experiència en gestió de projectes i educació ambiental

TIPUS DE CONTRACTE: Inicialment Temporal 6 mesos per projecte (possibilitats de fer la conversió a indefinit)
DATA INICI: Incorporació immediata, preferiblement finals juny
HORARI: De 8-15 i dues tardes (de 16-19 i de 16-18)/Es treballa un dissabte al mes.
SALARI: 20.700€/bruts anuals *12 pagues
UBICACIÓ DEL CENTRE DE TREBALL: Sant Just Desvern

Si estàs interessat/a en participar en el procés de selecció, envia el teu CV al següent correu-e: silvia.caroz@solidanca.cat , amb l’assumpte: “Projectes Mediambientals OE89”