Busquem voluntaries/s al taller del RAEE! Te’ns inquietuts, coneixements i formació en tecnologia?

A la Fundació Solidança busquem persones voluntàries joves amb inquietuds, coneixements i/o formació per la tecnologia.

Solidança compta amb una de les primeres plantes de Catalunya autoritzada per a la gestió i Preparació per a la Reutilització de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (PxR de RAEE), i des de la Fundació us proposem un circuit de voluntariat pràctic en un entorn professional dins del taller de preparació per a la reutilització.

Principalment, treballarem amb ordinadors i mòbils, però també tenim espai per experimentar amb impressió 3D.

El voluntariat té la durada d’un mes amb horari de matins de dilluns a divendres. Poden ser un, dos o tres dies a la setmana en funció de la teva disponibilitat.

Apostem per un voluntariat de suport comú i mutu, potenciant el treball en xarxa on la persona que vingui pugui créixer personalment i professionalment, adquirint experiència professional, millorant el seu currículum i aprenent noves habilitats laborals.

Per Solidança poder comptar amb una persona voluntària, ens facilitarà moltes tasques i permetrà reforçar els vincles amb la comunitat ampliant la xarxa de suport.

Si estàs interessat o interessada pots contactar al correu “social@test.solidanca.cat” o mitjançant el telèfon 93 685 44 34.

T’esperem!

 

 

  • Cat
  • Cast