Qui som?

Cooperació Fandema

Solidança juntament amb Mbolo Association a l’any 2009 van iniciar el projecte Fandema, un projecte de desenvolupament local, comunitari i sostenible que promou l’apoderament de dones mitjançant la formació i l’emprenedoria local.

En mandinga, Fandema significa ajuda’t a tu mateix.

Ens guia el proverbi africà: “Where a woman rules, streams run uphill” per atansar l’esperança que aquelles activitats que les dones s’impliquen poden esdevenir majestuoses i s’aconsegueixen fites insospitades. Aquest és el rumb que pren Fandema, d’opció digna i innovadora de futur per a les dones amb un exemple pioner i únic a la regió de West Àfrica:

La formació de dones per esdevenir instal·ladores de plaques solars i la formació de professores en metodologia d’aprenentatge significatiu.

Actualment, el projecte està sent emblemàtic i de referència a l’Àfrica de l’Oest per a l’empoderament de la dona a través de l’accès a l’energia renovable, aportant qualitat i innovació mentre es redueix la desigualtat en un món més sostenible.

Fandema a més, és l’emplaçament pilot on les dones formades instalen, reparen i supervisen el funcionament de les plaques solars les quals alimenten les instal·lacions.

Aquest projecte també rep el suport de GEF-UNIDO.


Com pots col·laborar?

Si ets un ajuntament:

Si ets ciutadania:

  • Fes-te voluntari/a.

  • Dóna material.

  • Fes una aportació econòmica.

Si estàs interessat/da en donar suport a Fandema, contacta amb nosaltres:

 

93 685 44 34