Alberg

Conectant el lleure amb l’economia circular

L’Alberg Solidança de Palafrugell és un projecte que pretén fomentar la inclusió social i les alternatives ocupacionals per a les persones en situació de vulnerabilitat del Baix Empordà, a través d’activitats de lleure i hospedatge.

Oferim un servei d’oci de qualitat a preus assequibles, amb un doble valor afegit compartit amb la resta de projectes que duem a terme a Solidança: el social, amb la creació de llocs de treball per a persones vulnerables; i l’ambiental, per ser una activitat emmarcada en l’economia circular.

Situat en un entorn privilegiat de la Costa Brava, l’Alberg Solidança vol ser un referent actiu de la zona, apostant pel turisme responsable on es prioritzen els criteris de sostenibilitat ambiental. Un espai de dinamització social i d’educació ambiental.

Per això, l’Alberg Solidança utilitza l’economia circular com a mètode de funcionament, reduint l’ús de recursos materials i energètics mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge.

És l’oportunitat per aportar a la comarca la nostra expertesa de 20 anys incidint en la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

Apostem pel Baix Empordà!

  • Cat
  • Cast