L’Alberg Solidança torna a obrir per la temporada primavera-estiu!

L’alberg Solidança de Palafrugell torna a obrir les portes preparat per rebre la temporada primavera-estiu. Des de Solidança t’animem a fer un turisme responsable i de proximitat, fomentant l’Economia Circular.

L’Alberg Solidança ha esdevingut un referent en “turisme circular” i un espai d’educació ambiental, on les premisses de sostenibilitat i cura pel medi ambient destaquen alhora d’escollir-lo com a estada.Situat en un entorn privilegiat de la Costa Brava, l’Alberg Solidança és un referent actiu de la zona, apostant pel turisme responsable on es prioritzen els criteris de sostenibilitat ambiental. A més,  és un espai de dinamització social i d’educació ambiental.

L’Alberg es troba al bell mig del municipi de Palafrugell, un municipi dinàmic i ple d’activitats sòcio-festives i culturals, que disposa de gran tradició i riquesa gastronòmica. La vila de Palafrugell, al peu de les Gavarres,és el centre del municipi format pels nuclis rurals de Santa Margarida i Ermedàs, Llofriu i dels nuclis costaners de Calella, Llafranc, Tamariu i Aigua Xelida.

Les activitats que es poden dur a terme són moltes i molt variades: activitats esportives de mar i de muntanya, activitats culturals i gastronòmiques, activitats de repòs, de coneixença de l’entorn, entre moltes d’altres.

A més L’Alberg Solidança utilitza l’Economia Circular com a mètode de funcionament, reduint l’ús de recursos materials i energètics mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge.

Vine a passar a uns dies a l’alberg Solidança i fes un turisme responsable!

Visita el web www.alberg.test.solidanca.cat i fes ja la teva reserva!!

 

  • Cat
  • Cast