Fem força cap a una societat de dones empoderades

Ens sumem en la lluita per la igualtat de gènere en el marc del 8 de març

A Solidança, des dels inicis, treballem per donar resposta a la necessitat de lluitar per la igualtat de gènere a l’entorn laboral i social. Des de l’entitat posem el nostre gra de sorra al llarg de l’any realitzant activitats de sensibilització a totes les persones vinculades -alumnes, treballadores, usuàries, voluntàries, etc- per denunciar aquesta desigualtat contra les dones que encara avui se situa en el marc de l’emergència social.

Les mesures i accions positives que reforcen la nostra reivindicació es basen en: la igualtat salarial entre gèneres, la paritat de dones i homes en llocs de treball – posicionant-nos en contra de la de la segregació vertical i horitzontal-, la defensa de la sororitat que ens ha portat fins aquí, entre d’altres.

Enguany, destaquem tres nous projectes promoguts per l’entitat:

  • Dones en acció, iniciativa que vam posar en marxa en col·laboració amb Ajuda en Acció, lluita per l’empoderament femení a través de la formació per l’ocupació de mares migrades a la mateixa escola on estudien les seves filles i fills.
  • Gènere-acció, projecte que ofereix tallers d’empoderament personal a dones migrades a les instal·lacions de Solidança amb l’objectiu de millorar les competències bàsiques i transversals.
  • Te n’aDones projecte destinat a empreses i entitats que vulguin realitzar tallers de sensibilització envers la igualtat de gènere a l’entorn laboral amb els seus equips.

Des de Solidança seguirem treballant de manera incansable per fer efectiva la igualtat entre dones i homes

 

#nocallarem

 

  • Cat
  • Cast