Actualitat

Projectes d’innovació tèxtil

Participem en diversos projectes per a promoure estratègies per donar circularitat al residu tèxtil, sempre a través d'iniciatives ètiques i respectuoses amb el medi ambient i les persones, amb l’objectiu de fomentar l’economia circular.

Circular upciclyng

Circular Upcycling és una col·lecció de peces úniques creades al taller de costura de les instal·lacions de Solidança, a partir de tècniques d'Upcycling amb materials tèxtils reaprofitats.

Circular Wool

Es tracta d'un projecte que busca crear noves filatures a partir de llana reciclada, amb l'objectiu d'obtenir un fil d'alta qualitat a base de llana reciclada postconsum.

Circutex

Circutex és un contenidor tèxtil sostenible i circular creat amb teixit reciclat, per Solidança, amb la col·laboració d’Eurecat. És un contenidor circular dissenyat sota criteris d'ecodisseny, per ser un punt de recollida de roba, amb la peculiaritat que el mateix contenidor està fet amb teixit reciclat a partir de residu tèxtil post consum.

Menció als premis ecodisseny

CIRCUTEX rep la menció especial d’honor a la categoria Producte en Desenvolupament als Premis Catalunya d’Ecodisseny de l’Agència Catalana de Residus

Prototips Circutex

Impulsem nous prototips basats en l’ecodisseny, amb material reciclat i patronatge de residu zero. A més, els productes s’han creat sota el concepte ‘fes-ho tu mateix‘, perquè el consumidor pugui muntar-lo ell mateix a partir de les instruccions facilitades.