Solidança i Recumadrid fan possible la creació de llocs de treball a través de la roba a Madrid

Comencem l’any amb un gran projecte a desenvolupar. La recollida i gestió de la roba als districtes d’Arganzuela, Villaverde, Usera, Caravanchel, Puente Vallecas y Villa Vallecas de la ciutat de Madrid, juntament amb l’empresa d’inserció RecuMadrid.

L’objectiu d’aquest projecte és posar en marxa un projecte social a través del residu tèxtil a Madrid, igual que ho fa Roba Amiga a Catalunya. L’experiència adquirida ens permet acompanyar en aquesta aventura a una petita entitat com és RecuMadrid. Sense el suport d’entitats amb experiència acumulada les petites no poden avançar en concursos públics. Aquesta entitat també forma part d’AERESS (Asociación Española de Recuperadores de Economía Social y Solidaria).
El servei suposarà la contractació inicial de 8 persones d’inserció i 3 d’estructura, així com el desplegament de 365 contenidors.

Realitzar aquest projecte ha sigut possible per l’aposta de l’Ajuntament de Madrid en fer una reserva de mercat per a empreses d’inserció. En aquest concurs, el nostre projecte ha esdevingut guanyador.

 

  • Cat
  • Cast