Onze persones s’incorporen, per tercer any consecutiu, al programa ESAL de Treball i Formació de Solidança 

Durant aquest mes de Febrer s’estan incorporant les onze persones que formaran part de la tercera edició del programa ESAL. Igual que en l’anterior convocatòria, en l’aposta per la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social, el programa de Treball i Formació amplia el rang de col·lectius atesos incorporant les persones transgènere a través d’aquest itinerari sociolaboral.  

Aquest programa permet la creació d’onze nous llocs de treball destinats a tres col·lectius específics: dones en situació de vulnerabilitat (s’inclouen les dones víctimes de violència masclista), persones en situació de desocupació de llarga durada i també la inclusió del col·lectiu trans*. Les treballadores s’han incorporat en diverses posicions com personal administratiu, personal teleoperador, de botigues, personal de tria i recollides. Sis persones faran l’itinerari de formació i laboral a la planta de Sant Just Desvern (Barcelona) i les altres 5 restants faran el seu itinerari a la seu de Salt (Girona).  

La contractació d’aquestes persones les permet iniciar un itinerari d’inserció sociolaboral amb l’entitat que tindrà una durada de 12 mesos. Durant aquest temps es farà un acompanyament individualitzat de 134 hores a cada persona contractada, també es realitzarà la formació en habilitats socials de comunicació i resolució de conflictes en el centre de treball de 70 h, amb l’objectiu de realitzar una atenció holística de la persona i així millorar la seva ocupabilitat. 

El projecte ESAL rep el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE). 

  • Cat
  • Cast