Recollim 4.316 tones de roba per combatre l’exclusió social i l’emergència climàtica

A Solidança/ Roba Amiga treballem des de fa més de vint anys per la inserció sociolaboral a través de la gestió del residu tèxtil.

La planta Solidança/ Roba Amiga de Sant Just Desvern ha rebut, durant el 2019, un total de 4.316 tones de roba per a la seva correcta gestió, un creixement del 22,85% respecte a l’any anterior consolidant així, el servei de recollida i gestió de roba usada als 63 municipis col·laboradors amb un total de 581 contenidors al servei de la ciutadania que, afegit a l’augment d’interès i preocupació ciutadana perquè la roba no esdevingui residu, ha permès que les xifres de recollida de roba segueixin augmentant.

Aquests resultats ens ajuden a seguir amb la nostra missió, aconseguint arribar al 2019 a la fita de 60 llocs de treball per a realitzar itineraris d’inserció amb persones en situació de vulnerabilitat social. Tanmateix, aquest residu es gestiona sota els valors de l’economia circular promovent la seva reutilització a través de les botigues Solidança/ Roba Amiga de roba de segona mà, evitant durant el 2019 l’emissió d’un total de 15.369 tones de CO2 a l’atmosfera.

Des de l’entitat, agraïm la implicació i col·laboració de la ciutadania i dels Ajuntaments que des de fa anys confien en el programa Roba Amiga.

 

Gràcies per la teva col·laboració!

La teva roba crea llocs de treball. Fem-la útil!

  • Cat
  • Cast