Sentència del Procés: ens adherim al manifest de les entitats socials i societat civil catalana

Solidança, davant la publicació de la sentència del Procés, ens adherim al manifest que han publicat més de 100 entitats socials catalanes i de la societat civil  i manifestem el nostre desacord amb una sentència que considerem desmesurada i que criminalitza les mobilitzacions ciutadanes a favor del progrés social, els drets i les llibertats.

Pensem que aquesta sentència de presó judicialitza un conflicte que és polític, i que només podrà tenir una solució política. La via judicial per a resoldre un problema polític tant rellevant i en aquest cas en particular la seva aplicació desmesurada només fa que agreujar la situació. Per això, avui compartim les mobilitzacions que s’organitzin en defensa del dret a decidir i a favor dels drets de protesta i manifestació de tota la ciutadania, així com el dret a dissidència política.

Per tot això fem una crida a participar a les mobilitzacions que de manera cívica i pacífica protesten legítimament contra aquesta sentència injusta i oferim tot el nostre suport a les persones privades de llibertat i a les seves famílies i amistats.