Solidança inicia el servei de recollida de roba a Viladecans amb 33 contenidors Roba Amiga

Solidança hem guanyat el concurs públic per gestionar la recollida de residu tèxtil a Viladecans amb la col·locació de 33 contenidors Roba Amiga repartits per tot el municipi, incrementant en 27 els punts de recollida respecte els que hi havien anteriorment.

Ja fa 7 anys que tenim presència al municipi de Viladecans amb la gestió de la deixalleria del C/Agricultura i les activitats que la complementen amb la mini deixalleria mòbil, l’espai Viladecans Repara, la botiga dels Encants de Viladecans, l’hort urbà… i ara, amb la recollida de roba amb contenidors Roba Amiga ampliem els serveis amb els que donem segones oportunitats als residus i fomenten la seva reutilització i recuperació. Alhora els nostres serveis són l’eina per crear llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social del municipi.

A Solidança hem fet una aposta de millora del servei, amb més punts de recollida, campanyes d’educació ambiental i un servei més proper a la ciutadania, facilitant una xarxa més àmplia de contenidors i informació a Internet sobre aquest servei.

 

Troba el contenidors més proper a: www.robaamiga.cat

 

 

  • Cat
  • Cast