Solidança/ RobaAmiga col·labora amb l’escola de disseny BAU durant la Fashion Revolution Week

En el marc de la Fashion Revolution Week (19-25 d’abril), Solidança/RobaAmiga i l’escola de disseny BAU es van unir per dur a terme la nova edició de la Marató d’Upcyling, organitzada per Moda Sostenible Barcelona.

Des de l’entitat es va fer una donació de roba a l’escola de disseny per tal de poder realitzar la mostra-taller d’upcycling on l‘objectiu de l’activitat és reivindicar la moda sostenible i l’economia circular a través de la reutilització de la roba en desús. Les i els estudiants de disseny de moda transformaran roba de segona mà en peces de disseny.

Amb aquesta iniciativa es vol sensibilitzar als alumnes del gran potencial creatiu que ofereix la roba de segona mà a través de les tècniques d’upcycling. El work in progress de l’activitat es podrà veure al passadís central de l’edifici A de BAU.

Aquestes accions col·laboratives i el treball en xarxa ajuden a potenciar i a fer créixer la moda sostenible i la consciència mediambiental en els diferents sectors de la societat, per aquesta raó des de Solidança/Roba Amiga seguirem treballant conjuntament per un món més sostenible.

  • Cat
  • Cast