Solidança inicia la segona promoció del servei de primera acollida per a persones migrades

Solidança inicia la segona promoció de la formació AmBConnexió adreçada a persones migrades sol·licitants d’asil, refugiades o en situació administrativa irregular en el qual obtindran el Certificat del Servei de primera acollida.

Els alumnes rebran formació per obtenir el Certificat del Servei de Primera Acollida, el qual són bàsics per regularitzar la seva situació legal en els processos d’estrangeria. En els diferents mòduls de la Formació els alumnes desenvoluparan competències lingüístiques bàsiques de Català, coneixements laborals, coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic i a més, Solidança ofereix a l’inici de la formació, un mòdul addicional de formació en TIC per trencar barreres davant la gran escletxa digital que s’ha posat en accent en el darrer any.

La formació es realitza en format online tot i que l’entitat dona les facilitats tecnològiques que necessiti l’usuari, tan en suport presencial a l’aula com en l’obtenció d’un ordinador. El curs està 100% subvencionat, i es realitzarà des de gener fins a octubre de 2021. Les inscripcions romandran obertes durant tot el període fins al juny escrivint a formacio2@test.solidanca.cat o trucant al 93 685 44 34.

  • Cat
  • Cast