160 persones podran formar-se en logística en e-commerce gràcies al suport de la Fundació La Caixa

Solidança ha estat una de les entitats beneficiàries de la convocatòria d’ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials Catalunya 2020 de La Caixa, una subvenció extraordinària per fer front a la situació generada per la Covid-19 que permetrà formar a 160 persones en logística en e-commerce.

Amb el suport de la Fundació La Caixa, Solidança ha iniciat una formació innovadora adreçada a persones en situació de vulnerabilitat social per tal de formar-se en logística, concretament en preparació de comandes online, un sector que ha augmentat considerablement a causa de la nova situació del mercat provocada per la pandèmia de la Covid-19. 

Aquest curs està 100% subvencionat, i es realitza des d’abril de 2021 fins a desembre de 2021. Es treballaran competències transversals, capacitació digital, picking (gestió de magatzem per radiofreqüència), logística de magatzem e-comerç, i inclou mòduls addicionals de coaching, l’obtenció del carnet de carretonera/r i pràctiques en empreses del sector, dues grans oportunitats que faciliten la inserció sociolaboral de les persones que reben el curs.

Des de Solidança creiem que la formació és una eina fonamental de transformació i canvi que genera noves oportunitats a les persones. És per això que apostem per formacions innovadores.

 

  • Cat
  • Cast