L’Alberg Solidança a Palafrugell, un espai pel turisme responsable i l’educació ambiental

L’Alberg Solidança reobre les portes per donar la benvinguda a la cinquena temporada.

Iniciem la temporada amb les campanyes de sensibilització ambiental sobre economia circular a les escoles de Palafrugell i voltants. Les primeres en visitar-nos ha sigut Torres Joana i Sant Jordi del municipi, on més de 100 alumnes han realitzat diferents activitats i visites guiades per les instal·lacions de l’Alberg i descobrir l’economia circular.

Així, es consolida l’Alberg com un espai de sensibilització ambiental i social per a conscienciar tant a alumnes dels centres escolars del voltant, com als hostes i visitants que passen cada any.

 

L’Alberg Solidança ha esdevingut en aquests cinc anys, un referent en “turisme circular” i un espai d’educació ambiental, on les premisses de sostenibilitat i cura pel medi ambient destaquen alhora d’escollir-lo com a estades. Al valor de la seva ubicació, situat en un punt estratègic de la Costa Brava, també s’afegeixen els seus espais interiors i exteriors, oberts i tranquils per gaudir del silenci, una zona de les plantes aromàtiques i una zona de relaxació, a més d’un conjunt d’activitats que es programen durant l’estiu per a hostes i ciutadania de Palafrugell. Un emplaçament perfecte per estades en grups.

 

Així doncs, inaugurem nova temporada amb molta il·lusió!