Cercle Zero tanca l’any amb unes xifres espectaculars 

Aquest any 2023 ha estat l’any de Cercle Zero superant la fita de més de 1.900 usuaris. 

 El portal, que aposta per la prevenció de residus, té com a objectiu integrar, en un sol lloc web, les diferents activitats que es duen a terme des de Solidança, conjuntament amb municipis, escoles i altres entitats, per tal de millorar la visibilitat i l’impacte d’aquestes accions. 
 
Els serveis que ofereix Cercle Zero són diversos i enfocats a l’autoreparació tèxtil, de petits electrodomèstics o d’altres. La Reparatruck, la Didaltruck així com els diferents serveis d’autoreparació es fan ininterrompudament durant tot l’any i es recullen al portal www.cerclezero.cat en una agenda on els usuaris es poden inscriure totalment gratuïta. 
 
A més, Cercle Zero du a terme una important tasca de sensibilització i consciència ambiental cap a la ciutadania amb tots els tallers que aposten per la prevenció de residus des de la reducció, la reutilització i la reparació del tèxtil i els petits electrodomèstics. 
 
Durant el 2023, Cercle Zero ha fet un total de 402 activitats, en 41 municipis i amb un total de 1940 usuaris entre la DidalTruck, la ReparaTruck, els tallers d’autoreparació i els tallers d’aprofitament alimentari entre d’altres. 
 
Gràcies a totes les activitats que es promouen des de Cercle Zero s’han pogut evitar 1,7 tones de residus i s’ha evitat l’emissió de 10 tones de CO₂ a l’atmosfera. 
 
Moltes gràcies a totes les persones que heu passat per www.cerclezero.cat i heu fet possible que el portal s’hagi convertit en referent per a la sensibilització mediambiental i la prevenció de residus. Aquest 2024 que ara tot just comença continuarem treballant per sensibilitzar, mediambientalment, a moltes més persones. 

Recordeu que podeu seguir-nos al compte d’INstagram @cerclezero.cat i que les inscripcions a les activitats son totalment gratuïtes!  

Us esperem a www.cerclezero.cat