COMUNICAT SOLIDANÇA, prevenció davant el COVID-19

Des de Solidança ens sumem a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de les administracions públiques per promoure la contenció del COVID-19 prenent totes les mesures de prevenció possibles, i sense deixar enrere l’atenció a les persones en una situació vulnerable que, en un moment tant delicat, necessiten encara més la nostra atenció. D’aquesta manera, estem oferint a les persones una atenció especialitzada per a combatre la situació actual i, per aquest motiu, es mantenen els acompanyaments  d’inserció sociolaboral amb suport presencial i telefònic, segons els casos. També mantindrem el servei de distribució d’aliments a famílies vulnerables del municipi de Sant Just que pertanyen al projecte Menja Just a Sant Just, servei que l’Ajuntament n’ha garantit el seu manteniment.

Ara és important ser responsables, seguir les indicacions i, sobretot, ser solidàries i solidaris amb les persones del nostre entorn. Esperem tornar a la normalitat, amb salut, el més aviat possible. Tot esperant que aquesta crisi representi una oportunitat per fer un canvi de model de consum, i de solidaritat entre les persones.

Pel que fa al servei del Centre de Formació, l’Alberg de Palafrugell i les botigues Solidança/Roba Amiga, romandran tancades fins a nou avís. I, pel que fa la servei de deixalleries, realitzem els serveis mínims que cada Ajuntament ha disposat.

Des de l’entitat seguim a la vostra disposició.

Per a qualsevol necessitat, dubte o informació ens podeu localitzar al telèfon 93 685 44 34 o al nostre correu electrònic: solidan@test.solidanca.cat

Fem una crida a la responsabilitat i a la solidaritat ciutadana. Entre totes combatrem aquesta crisi.

 

Sant Just Desvern, 16 de març de 2020

  • Cat
  • Cast