Fem-nos visibles fent-les visibles

Des de Solidança volem commemorar la diada del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, donant visibilitat a algunes de les dones que han sigut pioneres en diferents moments de la història, i ho hem fet anomenant les diferents aules i sales de l’entitat amb el nom i les històries d’algunes d’elles. Aquestes dones han sigut escollides a través d’una dinàmica de grup interna entre el personal de l’entitat que s’ha realitzat durant els darrers mesos.

Així, el proper dilluns 8 de març es farà un acte d’inauguració de les sales per commemorar a aquestes dones que ens han precedit i les que ens acompanyen en la lluita pels nostres drets i per una societat millor. Durant el dia, el personal de Solidança passarà pels diferents espais i podran conèixer la història d’aquestes dones i la seva influència al llarg dels anys.

El mateix dilluns us transmetrem en format online una petita ruta perquè conegueu les seves històries i l’espai que representaran de Solidança, a través de les nostres xarxes socials i el compte d’Instagram @treball_solidanca.

Les dones escollides per anomenar els espais són les següents:

 

I ara et fem una pregunta a tu… Quines són les dones rellevants en la teva història? Creus que se’ls hi està donant la veu i el reconeixement que es mereixen? 

Us convidem a escriure’ns als comentaris de la publicació del compte d’Instagram i donar-les la veu que es mereixen!

 

  • Cat
  • Cast