Serveis

Ets un ajuntament?

Formació

Solidança aposta per la formació com a eix transformador de la realitat que ens envolta. Amb el trasllat de les activitats de residus a la nova planta de Sant Just, la seu de Sant Joan Despí queda destinada com a centre de formació. Apostem perquè sigui un espai de formació de referència al Baix Llobregat.

Realitzem una formació dual amb: capacitació tècnica de qualitat, i foment de les competències transversals i hàbits laborals.


Què oferim al Centre de Formació Solidança?

Oferim formació per gent que està a l’atur i vol millorar la seva ocupabilitat.

Al nostre centre de formació a Sant Joan Despí disposem d’una gran oferta de cursos de formació gratuïts amb un alt índex d’ocupabilitat.

En aquests cursos realitzem per una banda, formació tècnica en diferents àrees i, per l’altra, fomentem tècniques de recerca de feina i el desenvolupament de les competències transversals, amb la possibilitat de fer pràctiques a empreses del sector.


Tenim diferents modalitats de formacions:

Punt Formatiu Incorpora

Solidança participa dins la xarxa de Punts Formatius del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”.

Aquests cursos tenen com a objectiu la millora de la ocupabilitat de les persones a través de formacions per potenciar les competències socials i laborals.

Realitzem Cursos de Gestió i Manipulació de Residus Urbans i Industrials, Atenció al públic, Cambrera de pisos, etc. dirigits a persones que es troben a l’atur i volen millorar la seva ocupabilitat.

Les nostres formacions inclouen pràctiques en empreses del sector que ajuden als alumnes a accedir al món laboral.

Formació en Reparació d’Aparells Elèctrics i Electrònics

Solidança compta amb la primera planta autoritzada de Catalunya dedicada a la Preparació per a la Reutilització d’Aparells Elèctrics i Electrònics (PxR de RAEE). GREEN JOBS... un sector de nous jaciments de treball.

Per aquest motiu oferim cursos en Reparació d’aparells elèctrics i electrònics, dirigits a persones que es troben en situació d’atur.

Aquest curs és exclusiu de Solidança amb la col·laboració de la Cooperativa Alencop i el finançament de l’Obra Social “La Caixa”.

Altres formacions a mida

Solidança també dissenya i realitza formacions adaptades a programes dels ajuntaments i entitats públiques.

  • Acompanyament a les persones “coaching”

  • Prevenció de riscos laborals

  • Sensibilització ambiental

  • Tècniques de recerca de feina

  • Competències transversals


Si esteu interessats contacteu amb nosaltres:

 
 
  • Cat
  • Cast