La Didaltruck i la Reparatruck surten al carrer per la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Els serveis mòbils per la prevenció de residus de Solidança es sumen a les accions de la SEPR per fomentar la sensibilització entre la població.

Un any més, Solidança realitza accions en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus per tal d’aportar el nostre granet de sorra a la millora climàtica.

Durant la Setmana, del 21 al 29 de novembre, tant la Didaltruck com la Reparatruck s’ubicaran a diferents carrers i places de la Província de Barcelona amb l’objectiu d’ensenyar a allargar la vida útil de les nostres peces de roba i dels nostres aparells. Un servei totalment gratuït amb l’objectiu d’evitar les compres innecessàries per promoure la sostenibilitat del planeta.

També, un dels serveis més destacats en el marc d’aquestes jornades són els tallers de prevenció de residus i reutilització que enguany, a causa de la situació d’emergència sanitària Covid19, hem adaptat en formata virtuals. Podreu veure des de vídeo tutorial, Websèries en directe i tallers virtuals a través de plataformes que permetran la interacció entre el tallerista i l’usuari per  a un perfecte aprenentatge.

Si vols saber on trobar aquests dos serveis, consulta l’agenda del nostre web i les nostres xarxes socials.

Sumem-nos a la prevenció de residus!

 

 

 

  • Cat
  • Cast