La ReparaTruck i la Didaltruck presentades al Segon Fòrum d’Innovació de la xarxa RREUSE

Enguany hem tingut el plaer de participar al segon Fòrum d’Innovació de la xarxa RREUSE, aquest any en format virtual, amb l’objectiu de col·laborar i intercanviar les millores generades en l’àmbit de la innovació social i circular. Des de Solidança hem tingut l’oportunitat de presentar els dos projectes mòbils d’autoreparació per fomentar la prevenció de residus que hem engegat durant el 2019 i 2020, la ReparaTruck i la Didaltruck.

Durant la intervenció, la responsable de l’àrea de medi ambient i projectes Nati Yesares, ha donar a conèixer el cas d’èxit de la ReparaTruck com a foment de l’empoderament de la ciutadania a través de l’aprenentatge cap a l’autoreparació de petits aparells elèctrics, aparells electrònics i bicicletes, i la sensibilització ambiental i social que es difon durant els serveis. Aprofitant també per donar a conèixer el nou projecte de foment de l’arranjament tèxtil i l’upcycling, la Didaltruck, impulsat juntament amb el Programa Roba Amiga, del que formem part, i que ha sortit al carrer per primer cop fa pocs mesos.

Aquests projectes reben el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.