141 persones formades el 2020 al Centre de Formació Solidança.

Aquest 2020 Solidança hem posat l’accent a la formació de la dona i a la lluita contra l’escletxa digital, oferint una major capacitació digital bàsica en les formacions realitzades. En aquest sentit, també hem començat a oferir als alumnes  l’adquisició d’ordinadors reacondicionats a preu social com a eina d’ajuda per adaptar-se a la nova situació tecnològica que vivim.

Degut a l’actual situació sanitària,  l’equip de formadors i formadores de Solidança ha dedicat molts esforços a adaptar-se a la nova realitat oferint formacions en format virtual i adaptant aules per a les i els alumnes que necessiten més suport tecnològic. Estem molt satisfetes perquè els resultats obtinguts han estat molt positius.

Gràcies a aquesta adaptació i digitalització, el 2020 s’han ofert un total de 7 de formacions professionalitzadores i prelaborals per a persones en situació de vulnerabilitat social: 2 formacions focalitzades en l’empoderament de la dona i com fer front a possibles casos de la violència de gènere, 2 formacions en gestió de residus, 1 formació en auxiliar de magatzem i 2 formacions en reparació de mòbils i tauletes. Aquestes formacions han inclòs orientació i acompanyament tutoritzat per un equip de professionals multidisciplinar.

 

Aquest any esperem seguir formant i acompanyant a moltes més persones amb la qualitat i compromís que ens caracteritza.

 

 

  • Cat
  • Cast