Salvem l’escletxa digital escolar! Continuem preparant equips informàtics perquè tothom tingui les mateixes oportunitats

Ordinadors a preu social. Disposem d’equips informàtics recondicionats per a famílies que pateixen l’escletxa digital.

Per tal d’evitar aquesta escletxa que s’ha posat en evidència arran de la pandèmia COVID19, des del taller de preparació per a la reutilització d’aparells informàtics de Solidança seguim treballant  per preparar ordinadors per a totes les famílies que ho necessitin. Aquests aparells es posen a disposició dels Ajuntaments, centres escolars i entitats que els sol·licitin, a un preu social. Actualment ja s’han entregat més de 100 ordinadors. 

Aquesta iniciativa es realitza conjuntament amb la plataforma Circula.cat amb l’objectiu de donar suport a les necessitats educatives de les i els estudiants durant la formació, després de veure com l’escletxa digital s’ha agreujat durant el confinament.

Aprofitem per recordar a les persones que ens segueixen que ens podeu portar els vostres aparells ofimàtics en desús (ordinadors, tauletes i telèfons mòbils) per a poder-los preparar per a la reutilització, així els hi donem una segona vida promovent l’acció solidària. Solidança s’encarrega de l’esborrat de dades amb un certificat oficial.

Contacta amb nosaltres al correu-e: reparat@test.solidanca.cat o al telèfon 93 685 44 34.
Comparteix aquesta notícia amb els teus contactes!

 

 

 

  • Cat
  • Cast