L’equip del taller de RAEE de Solidança rep formació especialitzada de la mà del Grup BSH

El passat mes de març vam rebre la visita de l’equip del Grup BSH per a realitzar una formació a l’equip tècnic del taller de RAEE de Solidança amb l’objectiu d’ampliar les capacitats de preparació per a la reutilització de neveres (gamma blanca). Enguany hem seguit amb el pla formatiu que ens ofereix el Grup en el qual tres persones tècniques de l’equip de RAEE de Solidança sortiran cadascú amb un tècnic de BSH per dur a terme reparacions a domicili i així aprendre la modalitat de reparació a domicili i les bones pràctiques postvenda.

La col·laboració entre el Grup BSH i Solidança ja és quasi històrica. Iniciant la relació el 2016, va ser l’empresa que va apostar per crear un conveni amb l’associació estatal AERESS que engloba a totes les entitats socials que es dediquen a la recuperació de residus per fer economia social. A través del grup BSH no només rebem residus de RAEE per a preparar-los per a la seva reutilització, sinó que també hi ha una relació formativa que els motiva a implicar-se amb el nostre equip tècnic del taller. En concret volem agrair la implicació de José Antonio CresteloJavier León i Benjamin Hormigo que han apostat per enfortir la relació dia a dia amb l’entitat i l’acció formativa que estem portant a terme.

Aquests convenis i col·laboracions ens ajuden a impulsar el nostre centre de preparació per la reutilització de RAEE, així com tenir una millor capacitació tècnica de reparació a través de les accions formatives que ens ofereixen.

Amb l’objectiu de potenciar la reincorporació al mercat dels electrodomèstics, seguim promovent l’economia circular d’aquests productes i la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

 

  • Cat
  • Cast