Martorell reafirma el seu compromís social i ambiental ampliant 9 contenidors de Solidança / Roba Amiga

Les ciutadanes i ciutadans de Martorell han demostrat un any més el seu compromís ambiental dipositant el seu residu tèxtil als 13 contenidors taronges Solidança/Roba Amiga col·locats arreu del municipi, arribant a assolir una recollida de 2,7 kg/habitant en el 2020. Des de Solidança realitzem aquesta gestió des l’any 2004, sent així un dels primers municipis participants de la recollida de roba a través dels contenidors de Roba Amiga.

Així doncs, enguay  des de l’entitat augmentem la ditribució de 9 contenidors Solidança/Roba Amiga més a la via pública que juntament amb el gest de la ciutadania de dipositar la seva roba en desús, permetran assolir unes fites ambientals i socials  que convertiran el municipi de Martorell en un dels territoris referents en recollida de residu tèxtil.

A més de la tasca i compromís ambiental, a Solidança/Roba Amiga tenim l’objectiu de crear llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social. Aquesta aposta de l’Ajuntament pel nostre projecte social i ambiental amb el servei de recollida i gestió del residu tèxtil al municipi dóna feina acutualment a 3 persones en situació de vulnerabilitat social.

El municipi treballa per combatre l’emergència climàtica i l’exclusió social augmentant el nombre de contenidors Solidança/Roba Amiga a diferents punts de Martorell. 

“La teva roba crea llocs de treball, fes-la útil!”

  • Cat
  • Cast