Solidança visita el projecte de Traperos d’Emaús Navarra

Des de l’entitat seguim potenciant les sinergies i el treball en xarxa com a foment de l’economia social i circular. Així doncs, representants dels diferents equips de Solidança, juntament amb la delegació de Madrid i de Girona amb ADAD L’encant/Roba Amiga Girona es van desplaçar fins a Navarra per visitar el projecte dels Traperos de Emaús de Navarra, un projecte de referència en l’àmbit de la gestió de residus amb valor social i que Solidança sempre ha seguit d’aprop com a model d’entitat.

Per a Solidança el projecte de Traperos és un col•lectiu de referència en l’àmbit social i ambiental que també lluita per un món just i solidari, facilitant la incorporació laboral a través de recollida, reutilització i reciclatge d’objectes que posem a la venda. L’equip de Solidança va visitar les instal·lacions per conèixer de més a prop les activitats i serveis que ofereixen, també van fer reunions de treball compartint sinergies i van realitzar diverses activitats i taules de diàleg per establir propostes per la millora i creixement del sector.

Una acció que ens enforteix individualment a totes les entitats i que preté generar forces i seguir poder oferint serveis basats en l’excelència que puguin seguir creixent i generant llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social, que és l’objectiu principal que compartim.

L’Economia Social i Solidària es basa a compartir i no en competir!

Seguim potenciant el treball col·laboratiu i en xarxa. 

 

 

  • Cat
  • Cast