Més d’un any d’upcycling amb la restauració de mobles

El projecte de preparació per a la restauració de mobles de Solidança és una iniciativa innovadora de prevenció de residus, economia circular i upcycling que es consolida cada vegada més amb més de 9207kg de residus reutilitzats gràcies a aquesta activitat.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, ha permès restaurar 430 mobles en poc més d’un any, evitant així l’emissió de 16.688,80 kg de CO2 a l’atmosfera i la restauració del 25% del total de mobles rebuts dels diferents serveis de recollida.

Complementàriament, Solidança realitza tallers de restauració de mobles cada tercer dissabte de mes per a fomentar l’autoaprenentatge en la restauració i posar a disposició de les persones l’espai i materials necessaris per a dur a terme aquesta activitat.

Aquest projecte amb valor social rep el suport de l’Agència de Residus de Catalunya amb l’objectiu de potenciar la prevenció de residus i l’upcycling, a més d’aportar el valor social de l’entitat creant un lloc de treball per a una persona amb discapacitat per a donar suport a les tasques de restauració.

 

  • Cat
  • Cast