Solidança contracta tres persones dins el marc del Programa ACOL

Solidança incorpora tres persones al seu equip gràcies al programa ACOL, un programa engegat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania que té com a finalitat la contractació i formació de persones migrades en situació irregular.

La posició de recepcionista, mosso de magatzem i auxiliar de manteniment a Solidança estaran cobertes durant 12 mesos per tres persones que compleixen els requisits específics per acollir-se al programa ACOL: estar empadronat a Catalunya els darrers dos anys –tres a l’estat Espanyol- i complir les condicions per poder obtenir una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social a Catalunya.

Solidança s’encarrega de realitzar un itinerari per a cada una d’aquestes persones acompanyant-les en el procés de sol·licitud de residència i dotant-les amb les eines i formació necessàries per a la inserció en el món laboral. El programa ACOL, cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE), també inclou la formació en competències transversals de les persones contractades, repartida en dos mòduls de 60h.

  • Cat
  • Cast