Ampliem les disciplines formatives a Solidança i donem pas a nous cursos al maig

Comencem el segon trimestre de l’any amb noves accions formatives al Centre de Formació Solidança.  Aquest any, apostem per les formacions relacionades amb noves tecnologies tal com exigeix el mercat laboral, amb l’objectiu que els participants tinguin millors oportunitats laborals.

Les formacions per al proper trimestre seran:

  • CURS REPARA-TIC, repara què? Formació en reparació de mòbils i tauletes.

El concepte REPARATIC sorgeix de la voluntat de crear una formació en reparació de telèfons mòbils i taulete, dirigida a joves aturades/ts de 18 a 29 anys, aquesta formació rep el suport de la Generalitat de Catalunya.

Inici el 20 de maig.

  • CURS DE GESTIÓ DE MAGATZEMS amb carnet de carretoner

Donat la gran acollida l’any passat d’aquest curs, des de Solidança hem decidit tornar a impartir-lo, ja que ha tingut molt bona sortida al mercat laboral per l’alumnat.

Aquest curs, s’inicia el 15 de maig, tracta sobre la gestió de magatzems per radiofreqüènica i s’emmarca dins del Punt Formatiu Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”.

  • NOVA PROMOCIÓ DEL CURS DE REPARACIÓ D’ELECTRODOMÈSTICS.

El proper 11 de juny iniciarem la tercera promoció del curs de reparació d’electrodomèstics  amb el suport de l’Obra Social “La Caixa” i el parteniariat d’Alencoop.

 

 

 

 

 

 

Aquestes formacions són per persones aturades i estan 100% subvencionades.

Us convidem a fer-ne difusió i, per més informació, sempre podeu contactar amb nosaltres al: 93 685 44 34/ 655 189 119 (Alejandra) o escriure’ns un e-mail a formacio@test.solidanca.cat

 

 

 

 

  • Cat
  • Cast