Tot a punt per començar les visites guiades a l’Alberg Solidança!

Tot a punt per rebre les escoles de Palafrugell a les visites guiades sobre economia circular. Comença la primavera a l’Alberg!

Seguint el model de les campanyes d’educació ambiental de Solidança, a l’Alberg també ho implementem oferint a les escoles de l’entorn visites guiades i tallers per conèixer el concepte d’economia.

En aquestes visites, la mainada podrà conèixer en directe el concepte d’economia circular pels diferents espais on es desenvolupa l‘Economia circular, dinamitzats amb exposicions explicatives de cada activitat.

Aquesta ruta comença als espais interiors on es realitza la restauració i reutilització de mobles, fins als espais exteriors on s’explica com els residus orgànics generats a l’Alberg es composten, a més de la recollida d’aigües fluvials per poder regar l’hort i el  jardí. Tanquem el cicle d’economia circular a l’hort i es fa un recull de les espècies vegetals que hi ha plantades al jardí de les olors on podran gaudir de l’esclat de la primavera tot descobrint la biodiversitat de l’Alberg.

 

Un cop acabada la visita guiada, els visitants podran realitzar un taller de sensibilització per consolidar de manera pràctica el concepte d’Economia Circular.

Amb l’objectiu de ser un referent de turisme responsable i sostenible a la zona. Connectem el lleure amb l’economia circular.

 

 

 

  • Cat
  • Cast