Un nou model de consum responsable a la nova botiga Solidança/Roba Amiga de Barcelona

Us convidem a descobrir la nova experiència de consum responsable a través del VAL GIRA LA ROBA!

Aquest servei és complementari a la compra  i té per objectiu per potenciar la reutilització de la roba a través de l’INTERCANVI com a alternativa a potenciar el consum responsable i sostenible.

Com funciona? Si fas una compra mínima de 40€ obtindràs el VAL GIRA LA ROBA amb el que podràs gaudir de l’experiència de l’intercanvi portant roba que ja no vols, en bon estat, i intercanviant-la per roba de la botiga*.

Un nou model de consum responsable i sostenible que fomenta l’economia circular com a model de consum!!

Aquest servei vol potenciar la reutilització de la roba a través de l’intercanvi a la mateixa botiga de roba de segona mà, sent innovador com a model de consum.

A més, la botiga també iniciarà pròximament tallers gratuïts de reutilització i prevenció de residus tèxtils que es realitzaran un cop al mes, amb inscripció prèvia, i amb l’objectiu de donar eines a les persones usuàries per tal que aprenguin a fer arranjaments i transformar peces de roba, complements i petits mobles en articles d’upcycling.

 

>> Us informarem de l’inici de servei a les nostres xarxes socials i a la botiga del barri de SANT ANTONI (C/Casanova, 26 BCN). <<

 

Aquest projecte rep el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

*El VAL GIRA LA ROBA està sotmès a les condicions d’ús indicades a l’establiment i al mateix val.

 

 

  • Cat
  • Cast