Presentació de la Reparatruck a la Jornada de Prevenció de Residus Municipals de l’ARC

La Reparatruck, servei mòbil d’autoreparació, és la nova proposta de Solidança per a impulsar la prevenció de residus als municipis. Així volem treure la reparació als carrers i capacitar a la ciutadania per reparar els seus objectes espatllats, allargant la seva vida útil, evitant d’aquesta manera la generació de residus i el seu impacte ambiental.

 

Us volem convidar a la presentació que farem del projecte el proper  2 d’octubre en el marc de la Jornada de Prevenció i Gestió dels Residus municipals: cap al 2030 de l’ARC al Museu de la Ciència Cosmocaixa de Barcelona, on comptarem amb tècnics i la pròpia Reparatruck en directe per explicar-vos tot el funcionament. També farem difusió de la imminent posta en marxa del servei a partir del 9 d’octubre a la ciutat de Barcelona.

 

Comencem a rodar amb la Reparatruck per apropar-vos la reparació i la prevenció de residus a les places i als carrers, no dubteu en visitar-nos, els vostres aparells espatllats us ho agrairan i el medi ambient molt més. + reparacions – CO2

 [Enllaç al programa de la jornada]

 

 

 

  • Cat
  • Cast