Nou projecte “Texans pel clima” per promoure l’economia circular al districte de Sant Martí

Fundació Solidança, La taca d’oli/La Fàbrica i Back to Eco/InfinitDenim, s’uneixen per impulsar una nova campanya anomenada “Texans pel clima” amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu d’avançar cap a una economia més circular a través de la recollida de texans usats al districte de Sant Martí i diferents accions de sensibilització ambiental.

Cal tenir en compte que per la producció d’un pantaló texà es consumeixen fins a 8.000 litres d’aigua i més de 20kg d’emissions de CO2 associades a les diferents fases de producció, aquesta nova campanya té la finalitat d’aconseguir el màxim nombre de texans en desús al districte de Sant Martí i a l’hora fer visible les possibilitats de circularitat d’aquesta peça de vestir. També es faran tallers pràctics de prevenció i reutilització del residu tèxtil i diferents accions de sensibilització per tal de conscienciar als habitants del districte.

La recollida es farà durant tot l’any a través d’uns petits contenidors de texans que estaran distribuïts en diferents punts físics del districte. Els texans es classificaran corresponentment i se’ls hi donarà una segona vida.

Segueix la campanya a Blog – Texans pel clima