Solidança acull a 7 persones a través de la línia ACOL, del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Solidança inicia per tercer any consecutiu la línia ACOL del Programa Treball i Formació d’acollida a persones en situació administrativa irregular. A través d’aquest projecte, Solidança fa possible la regularització i contractació laboral d’un any a set persones de les quals 4 treballaran al centre de Solidança/Roba Amiga a Sant Just Desvern i les altres 3 ho faran al centre d’Olot. S’incorporen al nostre equip  la Joy, el Houssam, l’Ismael, la Sulma la Dilma, el Robert i el John Paul. Benvinguts a Solidança!

A l’itinerari d’inserció sociolaboral, a més de la formació professionalitzadora al lloc de feina, s’hi treballaran les competències transversals per a una millor adequació al mercat laboral. Es realitzarà un total de 60h per tal de fomentar de l’empoderament personal. Tot aquest itinerari es farà amb un acompanyament a través de tutories durant tot el procés d’inserció.

Aquest projecte rep el suport del Fons Social Europeu, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

 

  • Cat
  • Cast