Solidança arriba als 108 llocs de treball destinats a itineraris d’inserció sociolaboral

Solidança conclou l’any amb resultats molt satisfactoris, arribant a la fita de 108 llocs de treball reservats per a persones que realitzen itineraris d’inserció, enguany s’ha augmentat en 40 els llocs de treball d’inserció.

 Així doncs, durant el 2021, han passat per aquests llocs de treball un total de 155 persones en situació de vulnerabilitat social, assolint la fita del 50,7% de persones inserides al mercat laboral ordinari en finalitzar el seu recorregut a l’entitat.

Una dada històrica que posiciona el model social de Solidança en un dels més exitosos a Catalunya. 

Solidança treballa des dels seus inicis per la inserció sociolaboral de les persones en situació de vulnerabilitat social de l’entorn, evolucionant i creixent en llocs de treball any rere any i sent aquest 2021 un dels anys amb major creixement, gràcies a l’inici de nous serveis i activitats com la gestió dels residus voluminosos porta a porta a la ciutat de Mataró, a la comarca de Gironès, també amb la ampliació del torn de tarda a la planta de classificació de roba, entre altres.

Els itineraris d’inserció es realitzen amb una metodología molt treballada i amb un equip tècnic multidisciplinar de psicòlogues/s, psicopedagogues i educadores que fan un acompanyament personalitzat i holístic de la persona on la formació és clau.

Aquest model és posible gràcies a la contractació en activitats vinculades a la gestió integral de residus i a l’Economia Circular.

Des de l’entitat, agraïm la col·laboració a les diferents administracions públiques i a les empreses que aposten per la Responsabilitat Social Corporativa, així com de la ciutadania, ja que confiant en el nostre projecte ens ajuden a fer realitat la nostra missió.

Gràcies per confiar en Solidança, seguim compromesos amb les persones tot apostant pel medi ambient!

 

Solidança Treball és una Empresa d’inserció creada l’any 2006 a través de l’Associació Solidança (ara Fundació) amb el suport del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya i El Fons Social Europeu, “Inverteix en el teu futur”, permetent crear llocs de treball reservats a realitzar itineraris d’inserció sociolaboral a persones en situación de vulnerabilitat social del nostre entorn.

 

 

  • Cat
  • Cast