A Solidança ens sumem un any més a la lluita feminista

A Solidança, des dels inicis, treballem per donar resposta a la necessitat de lluitar per la igualtat de gènere a l’entorn laboral i social. Des de l’entitat posem el nostre gra de sorra al llarg de l’any realitzant diferents activitats de sensibilització a totes les persones vinculades per denunciar la desigualtat entre homes i dones que encara avui se situa en el marc de l’emergència social.

Les mesures i accions positives que reforcen la nostra reivindicació es basen en: la igualtat salarial entre gèneres, la paritat de dones i homes en els llocs de treball de responsabilitat– posicionant-nos en contra de la segregació vertical i horitzontal-, la defensa de la sororitat, entre d’altres.

D’aquesta manera, en commemoració del Dia Internacional de les Dones, Solidança ens hem adherit al manifest de Ca La Dona i hem realitzat un conjunt d’activitats durant el dia i la setmana amb l’objectiu de visibilitzar i conscienciar a les treballadores i treballadors de l’entitat.

Una de les activitats ha sigut crear dos espais de “photocall”, un a les oficines de Sant Just Desvern i un altre a la botiga de la Nau de Sant Joan Despí amb diferents complements liles i missatges reivindicatius per visibilitzar  aquest dia entre les treballadores i els treballadors. També s’han col·locat diferents contenidors a les deixalleries amb el missatge “Diposita aquí el teu masclisme”.

Per altra banda s’ha realitzat un taller sobre gènere a les i els alumnes del curs d’instal·lació i manteniment de plaques fotovoltaiques on s’ha reflexionat sobre la identitat de gènere, els rols, els estereotips i les diferents desigualtats que patim les dones.

Tanmateix, a les botigues els aparadors s’han vestit de color morat i s’han posat a la venda bosses de tela per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Des de Solidança seguirem treballant de manera incansable per fer efectiva la igualtat entre dones i homes

#juntesdiversesirebels