Solidança amb les persones refugiades del poble ucraïnès. Iniciem la recol·lecta de roba d’abric, mantes i sacs de dormir

 La Fundació Solidança dona suport a les persones refugiades del conflicte bèl·lic a Ucraïna. Iniciem recol·lecta de roba d’abric, mantes i sacs de dormir per a les refugiades/ts a través de la xarxa de botigues de l’entitat.

Davant de l’emergència humanitària derivada del conflicte a Ucraïna, des de la Fundació Solidança ens hem començat a mobilitzar col·laborant en diferents iniciatives que estan sorgint en solidaritat amb les persones refugiades d’Ucraïna.

Solidança ratifica el seu compromís a favor de la pau i el rebuig a la guerra. Condemnem, una vegada més, qualsevol expressió de violència i ens refermem en la defensa dels valors del diàleg en democràcia com a única via per a trobar solucions als conflictes polítics, territorials i socials.
Entre altres accions destaquem que hem posat a disposició la nostra nau de l’Encant de Salt com a centre de suport logístic per a diverses accions. També realitzem la recol·lecta de tota mena de roba d’abric, mantes i sacs de dormir. Les donacions d’aquests materials es poden fer a qualsevol de les nostres botigues tant de la zona de Barcelona com de Girona. Des de l’entitat s’està col·laborant amb associacions i grups d’ajuda per tal de fer-les arribar a les persones refugiades, tant a les fronteres com quan arriben aquí.
Solidança està totalment compromesa amb la pau i la cooperació, i espera la reflexió, la moderació i un ràpid final a aquest conflicte bèl·lic.