Solidança és protagonista d’un dels itineraris del Economy Circular Hotspot Catalonia 2021

Els dies 16 i 18 de novembre a Solidança hem participat en el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021, la convenció europea de l’Economia Circular que combina itineraris en empreses locals i conferències en les quals explorar els reptes més urgents i les seves solucions. És el lloc on descobrir iniciatives de negoci, projectes d’I+D, estratègies governamentals i col·laboracions que impulsen l’economia circular a Europa.

Des de Solidança vam obrir les portes de la deixalleria i els Encants de Viladecans com a model d’èxit d’economia circular pel seu valor ambiental i social. La deixalleria 3.0 de Viladecans és un referent en la gestió de residus amb valor social, el projecte consta de diferents serveis: Espai Viladecans Repara, Botiga els Encants de Viladecans, Mini-deixalleria mòbil, espai de sensibilització pe a visites i usuàries sobre el cicle del compost, visites guiades a escoles i entitats…

Durant la visita de l’Economy Circular Hotspot Catalonia també van tenir presència els serveis de la ReparaTruck i DidalTruck com a exemple de projectes de sensibilització ambiental i prevenció de residus.

A l’entitat seguim potenciant el treball en xarxa per compartir experiències, estratègies i accions d’ecomonia circular a partir de la prevenció de residus.

  • Cat
  • Cast