Viladecans es suma als municipis Roba Amiga/Solidança en la recollida de roba

El passat dia 1 d’agost Solidança vam iniciar el servei de recollida de roba a Viladecans amb la col·locació de 33 contenidors Roba Amiga repartits per tot el municipi que incrementaven els punts de recollida respecte els que hi havien anteriorment.

Ja fa 7 anys que tenim presència al municipi de Viladecans amb la gestió de la deixalleria del C/Agricultura i les activitats que la complementen amb la mini deixalleria mòbil, l’espai Viladecans Repara, la botiga dels Encants de Viladecans, l’hort urbà… i ara, amb la recollida de roba amb contenidors Roba Amiga ampliem els serveis amb els que donem segones oportunitats als residus i fomenten la seva reutilització i recuperació. Alhora els nostres serveis són l’eina per crear llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social del municipi.

A Solidança/Roba Amiga hem fet una aposta de millora del servei amb més punts de recollida, campanyes d’educació ambiental i un servei més proper a la ciutadania, facilitant una xarxa més àmplia de contenidors.

 

Troba el contenidors més proper a: www.robaamiga.cat

  • Cat
  • Cast