238 persones formades en el primer semestre del 2021 al Centre de Formació Solidança

Solidança va iniciar el 2021 amb propostes formatives molt innovadores, fet que ha incrementat en aquest semestre el nombre de formacions realitzades fins a 26 promocions en 13 modalitats diferents i per tant, el nombre d’alumnes formades i formats en 238, una peça clau per a oferir més oportunitats d’inserció laboral per als col·lectius en una situació de vulnerabilitat social.
L’actual crisi sociosanitària ha incentivat el nombre de famílies i persones en situació de risc d’exclusió, fet que comporta que les entitats socials apostem per promoure noves iniciatives d’ajuda i acompanyament per aquestes persones, com és en el cas de la formació professionalitzadora i prelaboral. L’entitat enguany ha apostat per noves modalitats formatives en el marc de la logística per a comerços virtuals (formació en precomerç), en l’atenció a persones migrades i en situació d’irregularitat sobrevinguda amb el Certificat de Primera Acollida i a col·laborar amb Ajuntaments per tal de realitzar formacions i tallers a mida per a la ciutadania del municipi.
Un total de 26 promocions en 13 modalitats diferents  de formacions professionalitzadores i prelaborals realitzades que han arribat a formar a 238 persones en situació de vulnerabilitat social.

Vols saber més sobre les nostres formacions? Contacta amb nosaltres i t’informarem. 93 685 44 34
formacio@test.solidanca.cat

Des de Solidança creiem que la formació és una eina fonamental de transformació i canvi que genera noves oportunitats a les persones.