Noves formacions al setembre!

A Solidança iniciem el nou curs amb moltes ganes de començar les formacions que realitzarem durant els pròxims mesos per millorar la situació de les persones més vulnerables del nostre entorn.

Arranquem el setembre amb els següents cursos: curs de reparació de mòbils i tauletes dirigit a joves fins a 29 anys, curs d’auxiliar de magatzem e-comerç dirigit a persones desocupades i/o en situació de vulnerabilitat social; i tres tallers d’iniciació al món digital de 20h del programa Treballant en digital dirigits a persones amb baixes competències digitals.

Aquestes formacions son subvencionades i presencials, a més són una gran oportunitat per a persones aturades i joves que es troben en recerca de feina i necessiten millorar els seus coneixements i experiència per ampliar les seves possibilitats de trobar feina.

 

Us animem a compartir la informació i a contactar amb nosaltres si són del vostre interès o si coneixeu alguna persona que li pugui interessar.
        

A les formacions a Solidança no només oferim una formació tècnica en l’ofici del curs, si no que ens preocupem per a potenciar les competències transversals de cada persona amb un tracte individualitzat, realitzem sessions de coaching grupals, cerquem possibles carnets tècnics o formacions complementàries i en creem un mòdul extra.

Actualment està creixent la demanda de personal en el sector logístic i tecnològic (sobretot en els serveis tècnics) per aquesta raó creiem que aquestes formacions poden ser de molta utilitat per als usuaris amb els quals treballeu, a més l’últim mòdul de la formació està enfocat a la creació del currículum i la preparació per la recerca de feina en aquest nou sector.

 REQUISITS:
· Estar a l’atur i ser major de 16 anys
· Interès en el sector
· Saber català i castellà parlat i escrit

Si estàs interessada/t o coneixes a algú que pugui estar interessat/da, demana més informació trucant al 93 685 44 34 (Departament de formació).
Per inscripcions
 envia les teves dades de contacte al correu electrònic indicat als cartells o a solidan@test.solidanca.cat

 

 

APOSTEM PER LA FORMACIÓ COM A EINA PER LA MILLORA DE L’OCUPABILITAT,

APROFITA AQUESTA OCASIÓ I PASSA A L’ACCIÓ! 

 

 

  • Cat
  • Cast