4.250 tones de roba recollida per combatre l’exclusió social i fer front al canvi climàtic

L’entitat Solidança/Roba Amiga ha recollit durant l’any 2021 un total de 4.250 tones de roba per a la seva preparació per a la reutilització que ha permès la creació de 64 llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

Solidança/Roba Amiga, amb 25 anys d’experiència en el sector,  realitza el servei de recollida i gestió de roba usada actualment a  64 municipis amb un total de 610 contenidors taronges. Els municipis segueixen confiant en el projecte social i ambiental que ofereix Solidança/Roba Amiga i en l’expertesa en la gestió integral del residu tèxtil. Un servei de qualitat que ajuda a crear llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social.

La implicació ciutadana d’aquests municipis ha augmentat durant aquest any i ens ha ajudat a seguir amb la nostra missió, arribant a la fita de 64 llocs de treball reservats per a realitzar itineraris d’inserció amb persones en situació de vulnerabilitat social, 17 llocs més que l’any passat. Tanmateix, aquest residu es gestiona sota els valors de l’economia circular promovent la seva reutilització a través de les botigues Solidança/ Roba Amiga de roba de segona mà, evitant  15.369 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera

Així doncs, Solidança/Roba Amiga aposta per un any 2022 on l’entitat segueixi treballant per a les persones del territori, per la cohesió social del país a través d’activitats de protecció del medi ambient, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Des de l’entitat, agraïm la implicació i col·laboració de la ciutadania i dels Ajuntaments que des de fa anys confien en el programa Roba Amiga.

Gràcies per la teva col·laboració! 

La teva roba crea llocs de treball. Fem-la útil!