Aconseguim inserir a 60 persones en els primers 6 mesos del projecte Treballa’t de formació i acompanyament a Sant Vicenç dels Horts

El projecte Treballa’t de formació i acompanyament a la inserció pretén millorar l’ocupabilitat de les persones aturades de llarga durada i d’altres col·lectius afectats per la COVID-19.

L’objectiu del projecte és atendre 450 persones i fins a la data actual ja se n’han atès 225 i s’han gestionat 10 formacions destinades a 75 persones. S’ha establert contacte amb 405 empreses i, actualment ja s’han inserit 60 persones.

La iniciativa de Solidança i  de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts és el primer projecte reconegut pel Banc de Bones Pràctiques, dins el marc del Programa de suport a les polítiques socials municipals.

El programa s’ha dissenyat per fomentar que les persones que es troben en situació d’atur augmentin les seves possibilitats d’ocupabilitat amb l’adquisició de competències tècniques i transversals, així com de coneixements en TIC i en recerca de feina, a través d’itineraris personalitzats d’inserció.

Aquest programa està impulsat en el marc del Projecte Singulars, d’Orientació i Formació del departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, i el realitzem en col·laboració amb la Fundació Maria Auxiliadora.