La ReparaTruck i la DidalTruck son seleccionades com a una de les Bones Idees 2020 de la Xarxa Bcn Sostenible

La nostra iniciativa de La Reparatruck i Didaltruck: economia circular sobre rodes ha estat seleccionada com a una de les #BonesIdees2020 de la Xarxa #BcnSostenible . Podeu descobrir-la en el següent enllaç. 
Les “Bones idees per canviar el món” son 10 iniciatives seleccionades com a bones pràctiques en sostenibilitat a Barcelona. Des de BCN Sostenible ens han premiat pel nostre projecte de la ReparaTruck i la DidalTruck dins de l’objectiu número 5 “Ús racional dels recursos”.

Tots els projectes escollits  del 2020 destaquen per la seva adaptació a la crisi sanitària i econòmica i pel valor de la cooperació.

Cada una d’elles correspon a un dels 10 objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, el full de ruta de la Xarxa Barcelona + Sostenible. La deliberació i tria de les bones pràctiques ha estat a càrrec de la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, presidida pel regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia. El regidor va obsequiar a totes les organitzacions amb el llibre “Retrats de la Barcelona comunitària”, un retrat de les iniciatives d’acció comunitària a la ciutat; i un punt de llibre que ha estat elaborat a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.

Barcelona + Sostenible: una xarxa en creixement

La Xarxa Barcelona + Sostenible agrupa més de 1.700 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. La xarxa està formada per entitats ciutadanes, organitzacions empresarials i comercials, centres educatius, universitats, col·legis professionals, sindicats i administracions.
Més informació al web de Barcelona + Sostenible

Estem molt contentes de rebre aquest reconeixement, seguim treballant!

 

  • Cat
  • Cast