Arriba una nova edició de la desfilada Circular Upcycling al Flea Market de Gavà 

Solidança / Roba Amiga organitza la desfilada de moda sostenible Circular Upcycling dins el marc del Flea Market que tindrà lloc al municipi de Gavà el pròxim dissabte 28 d’octubre a les 12h a la Plaça Torre Lluch. 

Durant la desfilada es presentaran les noves peces de roba de la marca que s’han creat amb la intenció de recuperar aquells residus tèxtils que no són aptes per la reutilització, donant una nova vida a la roba amb la creació de noves peces d’upcycling influïdes per les tendències actuals.  

Des de Solidança Roba Amiga s’impulsa la inserció sociolaboral a través d’activitats enfocades a l’economia circular, fent de la marca Circular Upcycling una nova activitat per l’impuls de la moda sostenible i circular. Les desfilades s’han convertit en un esdeveniment clau per a la difusió d’aquestes col·leccions així com per a donar visibilitat a la problemàtica de la indústria tèxtil i les possibles solucions.

A més, en les desfilades que organitza l’entitat, les i els models són persones treballadores de Solidança motivades per aquesta activitat, promovent així la inclusió social de totes i tots i creant una relació amb les persones assistents al públic desfilant amb diferents estils, talles i identitats. 

Aquestes peces de roba es venen exclusivament a la botiga online de l’entitat www.circularsecondhand.org en finalitzar el conjunt de presentacions en els diferents esdeveniments plantejats.  

Animem a totes les persones a assistir a la desfilada Circular Upcycling al Flea Market Gavpa organitzada per Solidança/Roba Amiga amb el suport de l’Ajuntament de Gavà.  


  • Cat
  • Cast