Col·laborem amb Hannun en la campanya solidària de recollida de mobles

Solidança i Recumadrid, formaran part aquest mes de març, de la campanya de recollida solidària de mobles organitzada per Hannun, l’empresa de disseny i fabricació de mobles artesanals a partir de materials reciclats i d’origen sostenible.

Si vius a l’àrea metropolitana de Barcelona o a la Comunitat de Madrid i vols donar un moble, només has d’emplenar aquest formulari, i el nostre equip d’especialistes valorarà el seu estat de conservació i es posaran en contacte per gestionar la recollida com més aviat millor.

La recollida dels mobles és a domicili, per tant, els operaris s’encarreguen d’anar a recollir-los a la porta de casa, els desmunten i els empaqueten, per després ser traslladats a les plantes de Preparació per a la Reutilització de mobles de l’entitat.

On van a parar els objectes recollits?

L’objectiu de la recollida a domicili és preservar el millor estat possible dels mobles en qüestió, així com oferir una correcta gestió d’aquest residu.

Un cop l’equip de serveis logístics ha fet la recollida, els mobles són traslladats a la nostra planta de Preparació per a la Reutilització a Sant Just Desvern, amb el propòsit de fomentar la seva circularitat i tornar a ser introduïts al mercat.

Un cop són rebuts a la planta, es pesen i registren, per després ser classificats en funció del seu estat. Per valorar quina classe de reparació han de rebre, els residus passen per un procés de revisió, on es decideix si és factible la seva Preparació per a la Reutilització, o si l’única alternativa és desballestar-los i assegurar-nos que són reciclats de forma adequada. El desballestament també és una tècnica de reaprofitament: en separar les peces, podem reutilitzar aquelles que sí que funcionen de l’aparell i fer upcycling.

Quan els residus han estat netejats i adequats o, en cas de ser necessari, se’ls ha aplicat un procés de restauració i redisseny, són traslladats a les botigues de Solidança / Roba Amiga, amb la finalitat de garantir la seva circularitat a través de la venda d’articles de segona mà. Impulsant un consum ètic i responsable, evitem que els voluminosos recollits esdevinguin residu, i allarguem la seva vida útil gràcies a les botigues.

Suma’t a la recollida solidària, crea llocs de treball i cuida del planeta!

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de HANNUN (@hannunbcn)

  • Cat
  • Cast